ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ορθώνουμε ανάστημα απέναντι στο φόβο, τη βία, τον σκοταδισμό και τον φανατισμό

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Χωρις αποκλεισμούς οικοδομούμε μια Κεντρική Μακεδονία γέφυρα της Ευρώπης με τα Βαλκάνια

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Για να αφήσουμε στα παιδιά μας έναν κόσμο καλύτερο από αυτόν που εμείς παραλάβαμε

ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

Ορθώνουμε ανάστημα απέναντι στο φόβο, τη βία, τον σκοταδισμό και τον φανατισμό
Βασίλης Κωνσταντινόπουλος
Υπ. Περιφεριακός Σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας


Δώδεκα και ουτε ένα τηλεφώνημα


dav
Κυριακή κοντή γιορτή λέει ο Λαός μας, στην  περίπτωση μας Δευτέρα  κοντή γιορτή αφού την Δευτέρα 29-12-2014 στις  12.00 η  ώρα περίπου θα παιχτεί η τελευταία πράξη του δράματος του Ελληνικού Λαού που ξεκίνησε με την είσοδο της  χώρας  στο μνημόνιο και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα.
Θα μας αφήσει επιτέλους ένας πρωθυπουργός ο Αντώνης Σαμαράς που όταν ήταν στην αντιπολίτευση ωρυόταν ότι δεν θα συμφωνήσει σε κανένα μνημόνιο και στις «επιταγές» των Βρυξελών σύμφωνα με το Ζάππειο 1 και 2  και στο τέλος όταν έγινε πρωθυπουργός εφάρμοσε με την βοήθεια του «Σοσιαλιστή»  Προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου , ένα τρισχειρότερο μνημόνιο με καταστροφικά αποτελέσματα για όλο τον Ελληνικό Λαό. Αφού εκτίναξε την ανεργία στο 28%  1.500.000 εκατομμύριο και πλέον  ο άνεργοι , πολλές χιλιάδες νοικοκυριά κάτω από το όριο της φτώχιας , χιλιάδες λουκέτα σε μικρομεσαίες  επιχειρήσεις, τεράστια αύξηση της άδικης φορολογίας (φόρος εισοδήματος, ΦΠΑ, ΕΝΦΙΑ,κλπ) χιλιάδες νοικοκυριά χωρίς θέρμανση τον Χειμώνα, κατακόρυφη  αύξηση των αυτοκτονιών αλλά και δύο από τα χειρότερα  αποτελέσματα  που δεν διορθώνονται και στα επόμενα χρόνια την κατακόρυφη μείωση των γεννήσεων και την τεράστια αύξηση των Ελλήνων που έφυγαν και συνεχίζουν να φεύγουν στο εξωτερικό για εργασία, στην  πιο παραγωγική ηλικία  δυναμικό της χώρας  και τα καλύτερα μυαλά της Ελλάδας . 
Με λίγα λόγια παντού καταστροφή και το κυριότερο  με  έναν λαό που στενάζει κάτω από την γερμανική μπότα, που έχει χάσει την αισιοδοξία του  και βλέπει ότι δεν μπορεί να αποφασίσει ούτε για το αυτονόητο την Εθνική του Κυριαρχία που την παραχωρήσανε προ πολλού.
Θα αποχωρήσει ένας Πρωθυπουργός με τους συνεταίρους του που δεν αντιστάθηκε σε τίποτα από ότι του επιβάλανε οι γραφειοκράτες των Βρυξελών με τα αφεντικά τους, που προτίμησε μαζί με τον προηγούμενο τον Γιώργο Παπανδρέου να σώσουν τις τράπεζες   παρά τον Ελληνικό Λαό, που εκβιάζει και κινδυνολογεί συνεχώς ,  ότι θα επέλθει η καταστροφή στην Ελλάδα εάν αναλάβει την κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ.
Δευτέρα λοιπόν το μεσημέρι και ο Πρωθυπουργός θα σηκώσει το τηλέφωνο και θα τηλεφωνήσει  στον Ευάγγελο Βενιζέλο,….« Δώδεκα και ούτε ένα τηλεφώνημα από τους…. 12  βουλευτές που μας λείπουν..»  και στο βάθος εκλογές.
Και από Τρίτη  ξανάρχεται η  Ελπίδα για την Ελλάδα ξανά !!!!!!!
Πληροφορίες
Διεύθυνση : Αγίου Γεωργίου 1, Βέροια

Τηλ. : 6949626586

Email : billkonsta48@yahoo.gr
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ
Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος
Κεντρικής Μακεδονίας